پيام رسان هايي همچون وايبر، واتس آپ و فيس بوک و غيره ذهن ما را به سمت نا امني ميبرند
وايمکس نيوز- به نقل از ديلي ميل ، از صد در صد افرادي که از پيام رسان ها استفاده مي کنند ، تنها 14 درصد از آن ها خدمات رمز گذاري پيام رسان ها را به درستي انجام مي دهند.
براي ايمن سازي اين پيام رسان ها چند دستورالعمل ساده لازم است به شرط اينکه با دقت بيشتري تمامي مراحل ايمن سازي آن ها انجام شود و توجه در درست انجام شدن اين مراحل هم جزو شروط مي باشد.
در دانشگاه بيرمنگام انگليس تحقيقاتي مبني بر ايمن سازي پيام رسان ها انجام شده است که مشخص مي شود ايمن سازي غيردقيق منجر به دسترسي شخص ثالث به اطلاعات ذخيره شده مي باشد.
کاربران مي توانند خدمات ياد شده را در پيام رسان هايي مثل فيس بوک که خدمات رمز گذاري پيش فرض ارائه نمي دهد را فعال کنند، و ارائه چنين خدماتي در وايبر و واتس آپ باعث مي شود که کاربران احساس کنند پيام ها در محيطي امن رد و بدل مي شوند.اما بهتر است برخي تنظيمات را کاربران به طور شخصي انجام دهند و پيام ها را تاييد کنند تا از سرقت نشدن اطلاعات شخصي مطمئن شوند.
براي جلوگيري از سرقت پيام هاي شما توسط هکرها و شخص ثالث بايد فرايند ايمن سازي داده ها براي گيرنده تاييد شود.
بر اساس تحقيقات با بررسي تنظيمات پيام رسان ها مي توان رمز گذاري داده ها را انجام داد، 79 درصد از کاربران واتس آپ و 96 درصد از کاربران وايبر موفق بر انجام رمز گذاري شده اند، اما فيس بوک تنظيمات دشوارتري نسبت به پيام رسان هاي ديگر دارد و تنها 63 درصد کاربران توانستند اين عمليات را به درستي انجام دهند.